Viva España! De Spaanse keuken staat bekend om de zorgvuldige bereiding en kent een basis van zorgvuldig gekozen ingrediënten. In Spanje waardeert men het eten in het algemeen om de versheid en/of kwaliteit van het product. Naast het pure Spaanse eten zorgt de de warme sfeervolle inrichting en de vriendelijke bediening voor een culinair feest.
In Italië is samenzijn onlosmakelijk verbonden met samen eten en samen proeven. Zoals het Italiaanse gezegde luidt: Non mangie per vivere, ma vivere per mangiare. Het is dan ook niet vreemd dat het Italiaans eten zo ongelofelijk lekker is. Zo puur en onaangetast als het land is, is ook de keuken, het is echt het proeven waard. De zuivere smaak en verse ingrediënten worden met temperament bereid. Je voelt het al bij binnenkomst en proeft het in de heerlijke gerechten.
Tapas eten doe je met een zuidelijke kijk op het leven. Tapas zijn Spaanse aperitiefhapjes die van oudsher worden geserveerd in Spaanse cafés als eetlustopwekkend hapje. Ze worden vaak geserveerd naast een alcoholisch drankje zoals een biertje of een wijntje. Het aparte en leuke van het eten van tapas is dat je hier de hele avond voor uit kunt trekken. Je kunt veel smaakvariaties uitproberen en erg veel smaakvariaties proeven zonder meteen vol te zitten. Onder het genot van een drankje en een goed gesprek is het eten van tapas een heerlijke maar vooral gezellige manier van eten. (Opgelet: Tapas dient u te reserveren)