Tapas Maastricht

Ca Na Toneta

Tapas Maastricht

Tapas Maastricht

Op zoek naar de lekkerste & gezelligst Tapas Maastricht? Dan ben je bij ons op de markt in Maastricht aan het juiste adres!

Tapas eten doe je met een zuidelijke kijk op het leven. Tapas zijn Spaanse aperitiefhapjes die van oudsher worden geserveerd in Spaanse cafés als eetlustopwekkend hapje. Ze worden vaak geserveerd naast een alcoholisch drankje zoals een biertje of een wijntje. Het aparte en leuke van het eten van tapas is dat je hier de hele avond voor uit kunt trekken. Je kunt veel smaakvariaties uitproberen en erg veel smaakvariaties proeven zonder meteen vol te zitten. Onder het genot van een drankje en een goed gesprek is het eten van tapas een heerlijke maar vooral gezellige manier van eten).

Ca Na Toneta

Wij heten u van harte welkom bij Ca Na Toneta. De markt heeft van oudsher een uniek en roemrijk verleden. Zo werd er vroeger veel gehandeld op de markt. Deze invloeden zijn nu nog steeds zichtbaar. Met onze unieke ligging en met onze heerlijke Spaanse en Italiaanse specialiteiten waan je, jezelf in Mediterraanse sferen. Onze huisgemaakte verse ciabatta, pizza’s en pasta’s worden op Italiaanse wijze bereid. Met onze overheerlijke tapas krijg je het heerlijke gevoel alsof in Spanje bent. Onze chefskoks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond zult beleven.

In ons sfeervolle restaurant bereiden we onze producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Naast tapas kunt u ook genieten van andere Mediterraanse gerechten. Bekijk het menu alvast hier. Tot snel! (Opgelet: Tapas dient u te reserveren)

Reserveren en contact

Wilt u zeker zijn van een gezellige avondje culinair genieten? Reserveer dan nu telefonisch.

T: 043 311 75 38

Adres:
Restaurant Ca Na Toneta
Markt 66
6211 CL Maastricht

Tapas Restaurant Maastricht - Tapas Maastricht
Tapas Maastricht