Spaans Restaurant Maastricht

Ca na Toneta

Spaans Restaurant Maastricht: Ca na toneta

Ca Na Toneta: Spaans restaurant Maastricht. Viva España! De Spaanse keuken staat bekend om zorgvuldige bereiding op basis van zorgvuldig gekozen ingrediënten. In Spanje waardeert men het eten in het algemeen om de versheid en/of kwaliteit van het product.

Ca Na Toneta

Wij heten u van harte welkom bij Ca Na Toneta op de authentieke markt in Maastricht. De markt heeft van oudsher een uniek en roemrijk verleden. Zo werd er vroeger veel gehandeld op de markt. Deze invloeden zijn nu nog steeds zichtbaar. Met onze unieke ligging en met onze heerlijke Spaanse en Italiaanse specialiteiten waan je, jezelf in Mediterraanse sferen. Onze huisgemaakte verse ciabatta, pizza’s en pasta’s worden op Italiaanse wijze bereid. Met onze overheerlijke tapas krijg je het heerlijke gevoel alsof in Spanje bent. Onze chefskoks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond zult beleven.

Bij Ca na toneta, Spaans Restaurant Maastricht, kun je genieten van de heerlijkste tapas. Bekijk ons heerlijke menu alvast en dan zien we je snel!

Reserveren en contact

Wilt u zeker zijn van een gezellige avondje culinair genieten? Reserveer dan nu telefonisch.

T: 043 311 75 38

Adres:
Restaurant Ca Na Toneta
Markt 66
6211 CL Maastricht

Spaans Restaurant Maastricht

Spaans restaurant Maastricht