Restaurant Maastricht

Can Na Toneta

Restaurant Maastricht

Op zoek naar Restaurant Maastricht? Ca Na Toneta is een sfeervol Mediterraans restaurant, dat gelegen is op de markt in Maastricht.  Bij Ca Na Toneta worden uitermate smaakvolle Spaanse, Italiaans gerechten, tapas en wijnen geserveerd.

Niet alleen binnen, maar ook buiten proef je de gezellige sfeer. Het restaurant ligt midden in het bruisende hart van Maastricht. Het interieur is warm en knus zodat je lekker lang aan kunt tafelen met een goed glas wijn. Geniet van tafels vol met verrukkelijke gerechten, heerlijke wijnen en een ontspannen gastvrije sfeer.

Bij Ca Na Moneta, restaurant Maastricht wordt gekookt met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten.

Puur Spaans

Viva España! De Spaanse keuken staat bekend om de zorgvuldige bereiding en kent een basis van zorgvuldig gekozen ingrediënten. In Spanje waardeert men het eten in het algemeen om de versheid en/of kwaliteit van het product. Naast het pure Spaanse eten zorgt de de warme sfeervolle inrichting en de vriendelijke bediening voor een culinair feest.

Italiaans Temperament

In Italië is samenzijn onlosmakelijk verbonden met samen eten en samen proeven. Zoals het Italiaanse gezegde luidt: Non mangie per vivere, ma vivere per mangiare. Het is dan ook niet vreemd dat het Italiaans eten zo ongelofelijk lekker is. Zo puur en onaangetast als het land is, is ook de keuken, het is echt het proeven waard. De zuivere smaak en verse ingrediënten worden met temperament bereid. Je voelt het al bij binnenkomst en proeft het in de heerlijke gerechten.

Passie voor Tapas

Tapas eten doe je met een zuidelijke kijk op het leven. Tapas zijn Spaanse aperitiefhapjes die van oudsher worden geserveerd in Spaanse cafés als eetlustopwekkend hapje. Ze worden vaak geserveerd naast een alcoholisch drankje zoals een biertje of een wijntje. Het aparte en leuke van het eten van tapas is dat je hier de hele avond voor uit kunt trekken. Je kunt veel smaakvariaties uitproberen en erg veel smaakvariaties proeven zonder meteen vol te zitten. Onder het genot van een drankje en een goed gesprek is het eten van tapas een heerlijke maar vooral gezellige manier van eten. (Opgelet: Tapas dient u te reserveren)

Honger gekregen?

Bekijk hier alvast onze menukaart. Wij verwelkomen je graag bij Ca Na Toneta, restaurant Maastricht. Tot snel!

Reserveren en contact

Wilt u zeker zijn van een gezellige avondje culinair genieten? Reserveer dan nu telefonisch.

T: 043 311 75 38

Adres:
Restaurant Ca Na Toneta
Markt 66
6211 CL Maastricht

 

Ca na Toneta: Restaurant Maastricht
Restaurant Maastricht