Italiaans Restaurant Maastricht

Italiaans Restaurant Maastricht

Ca Na Toneta

Italiaans Restaurant Maastricht

Op zoek naar Italiaans Restaurant Maastricht? In Italië is samenzijn onlosmakelijk verbonden met samen eten en samen proeven. Zoals het Italiaanse gezegde luidt: Non mangie per vivere, ma vivere per mangiare. Het is dan ook niet vreemd dat het Italiaans eten zo ongelofelijk lekker is. Zo puur en onaangetast als het land is, is ook de keuken, het is echt het proeven waard. De zuivere smaak en verse ingrediënten worden met temperament bereid. Je voelt het al bij binnenkomst en proeft het in de heerlijke gerechten.  Met het eten in ons restaurant proeft u niet alleen het overheerlijke eten, maar ook de Italiaanse gastvrijheid!

Ca Na Toneta

Wij heten u van harte welkom bij Ca Na Toneta. De markt heeft van oudsher een uniek en roemrijk verleden. Zo werd er vroeger veel gehandeld op de markt. Deze invloeden zijn nu nog steeds zichtbaar. Met onze unieke ligging en met onze heerlijke Spaanse en Italiaanse specialiteiten waan je, jezelf in Mediterraanse sferen. Onze huisgemaakte verse ciabatta, pizza’s en pasta’s worden op Italiaanse wijze bereid. Met onze overheerlijke tapas krijg je het heerlijke gevoel alsof in Spanje bent. Onze chefskoks en gastvrije bediening zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond zult beleven.

In ons sfeervolle restaurant bereiden we onze producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Naast Italiaans kunt u ook genieten van andere Mediterraanse gerechten. Bekijk het menu alvast hier. Tot snel!

Reserveren en contact

Wilt u zeker zijn van een gezellige avondje culinair genieten? Reserveer dan nu telefonisch.

T: 043 311 75 38

Adres:
Restaurant Ca Na Toneta
Markt 66
6211 CL Maastricht

 

Italiaans restaurant Maastricht